Jméno:
Heslo:

Zaregistrovat se - Zapomněli jste heslo?

News
Na webu naleznete fotografie ze stavby dráhy pro 1:10 off road buggy v Třebíči, více v Reportáže > Ostatní > Mibosport Racing Aréna
Reklama

Kopecký Shop

Veřejná anketa
Jaké závody budou pro Vás v zimě prioritou?

Mibosport Cup

XRAY Challenge

Jiné

Toplist

TOPlist


1.5. 2011 - den třetí

Víkendový závod skončil. Zde je report z posledního dne tohoto velkého finále seriálu XRAY Challange v Trenčíně. V reportu ze soboty 30. dubna jsem uvedl pouze měřené tréninky a slíbil jsem, že výsledky z kvalifikací zveřejním dnes. Kvalifikace avšak nebudou jediným tématem této reportáže, budu zde popisovat i výsledky finálových jízd.


Kvalifikace


TC Open: V kategorii Open vyhrál kvalifikace Martin Hudy, který ovládl všechny rozjížďky. Druhý post na startovním poli do finálových zajel Marek Černý. Zdeno Kunak, kterému se tentokrát dařilo méně, dojel na třetím místě, pochopitelně jeli ve skupině A. Zde byli jezdci rozděleni do dvou skupin.
WORLD GT: GTéčka jeli pouze v jedné skupině, kterou ovládl Roman Kořínek. Druhý Luděk Maléř a třetí Jarda Vala.
TC Nosram Modified: Přesto, že Zdeno Kunak dojel v Openech třetí, zde se mu zadařilo, vyhrál jeho skupinu. Druhé místo vybojoval Peťa Grof a třetí Jarda Kopecký.
TC Nosram Stock: Stocky se jeli ve čtyřech skupinách, byly jednou z nejsilněji zastoupenou kategorií na tomto posledním závodě seriálu XCH. Dušan Vičánek dojel první s výhrou dvou kvalifikačních kol. Druhý redaktor portálu RC AK Team, Kuba Šimurda a třetí překvapil Karel Doležal.
TC 1/10 Nitro: Nepřekonatelný Martin Hudy vyhrál tři ze čtyř kvalifikací čímž si opět zajistil první místo na startu do finálovek. Druhý Jura Hudy a třetí Tom Lipták.
Formule 1: Zde byl první Richard Granát, druhý Martin Bábovský a třetí Roman Štalmach.


Finálové jízdy


Nebudu zde vypisovat celé pořadí jednotlivých skupin, napíšu sem pouze TOP 10 a TOP 5. Níže naleznete odkaz na výsledky z MyRCM.


TC Open:

1. Martin Hudy
2. Marek Černý
3. Zdenko Kunák
4. Radek Flek
5. David Němček
6. Adam Janovič
7. Martin Mihalík
8. Juraj Hudy
9. Matěj Řehák
10. Petr Aman

TC Nosram Modified:

1. Zdenko Kunák
2. Petr Grof
3. Jaroslav Kopecký
4. Radek Flek
5. David Němček
6. Marek Černý
7. Libor Vévoda
8. Dušan Vičánek
9. Roman Kořínek
10. Kuba Å imurda

TC Nosram Stock:

1. Kuba Å imurda
2. Dušan Vičánek
3. Zbyněk Fišer
4. Karel Doležal
5. Vlastimil Å vec
6. Jiří Opl
7. Pavel Magda
8. Jan Červený
9. Stanislav Mrázek
10. Petr Zvejška

TC 1/10 Nitro:

1. Martin Hudy
2. Tomáš Lipták
3. Jiří Tlustý
4. Vladimír Kraus
5. Zdeněk Čechura

WORLD GT:

1. Roman Kořínek
2. Luděk Maléř
3. Jaroslav Vala
4. Milan Peška
5. Miroslav Dolanský

Formule 1:

1. Martin Bábovský
2. Roman Å talmach
3. Richard Granát
4. Milan Peška
5. Ondřej Macháček



Závěrečné slovo zní asi nějak takto: Závod se konal na skvělém místě, dráha byla opravdu výborná, nacukrovaná, krásně seděla, naprosto úžasné mantinely, žádné vysoké, betonové patníky, nic o co by se dalo auto zničit. Zázemí výborné, depa pro všechny jezdce, elektřina samozřejmě také rozvedená po depu. Tribuna na ovládání modelů také opravdu dobře vymyšlená, vejde se tam hodně pilotů, proto se nemusí jezdit po deseti jak jsme zvyklí, ale může nás být třeba patnáct. Celkově areál mohu jen pochválit. Časomíra Pavel Magda, tomu patří moje velká poklona. Dohlížet na každou jízdu, komentovat ji a dále také ještě stíhat jezdit je opravdu složité, ale Pavel zvládal vše skvěle. Časomíře patří palec nahoru. Co se týče organizace už tak chválit nebudu. Závod sice šlapal jak po másle, na nic se téměř nečekalo, ale... To ale zde musím dát, protože mě opravdu neleze do hlavy, proč se ráno po otevření areálu nemohlo trénovat. Byla zde více jak hodina času a určitě mnoho jezdců si potřebovalo zkusit podvozek. Vyhrožovat diskvalifikací ze závodu za to, že jsem si auto po vyladění potřeboval vyzkoušet na dráze, se mi zdá dosti přehnané. To samé po skončení měřených tréninků, byla půlhodinová pauza, a taktéž nikdo nesměl na dráhu. Toto nevadilo jenom mě, našlo se více závodníků, kterým to nevyhovovalo. Další věc, ceny. Dle mého názoru, by mohli být lepší, když to byl ten poslední závod. Tento seriál je jeden z nejprestižnějších v ČR vůbec, a právě proto mě to zaskočilo. Jinak počasí nebylo špatné, občas nějaké přeháňky přišli, ale to k tomu všemu patří.



Výsledky naleznete zde.
Fotografie naleznete zde.

RC Modelracing
Dominik Mašek




Komentáře
#1 | fake designer handbags dne October 25 2012 03:16:56
guished jewelled pocket replicahandbagsforsale.org watch for the Sultan in the designer discount handbags Ottoman Empire. The manufacturer identify A Lange & Sohne was elevated to a new height at that time.


Unfortunately, the discount designer handbag watchmaking of the cheap replica handbags Lange & discount designer handbags Sohne has ceased for any long cheap replica handbags period during the Europe cheap designer handbags war when an aerial bombing raid wrec...
Přidat komentář
Jméno:

Validační kód:


Zadejte validační kód:

Hodnocení
Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště senebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Zatím nikdo nehodnotil.
Partnerské weby

RC- AK Team RC- AK Team

RC Magazine

Shoutbox
Jméno:

Zpráva:

Validační kód:


Zadejte validační kód:



DonnieGauch
25/03/2024 17:54
энзалутамид скидка - оземпик купить рецепт, дулаглутид семаглутид



JamesapEre
19/03/2024 10:59
Software development - Pay-per-click (PPC) advertising, Technology solutions

GeorgeLed
16/03/2024 05:26
Продолжение электрик томск

MatthewKep
25/02/2024 06:21
мориарти сайт mega - mega sb зеркало, даркнет мег

Davidjoymn
28/12/2023 12:27
Дешёвый VPN - ВПН-сервис для стриминга, VPN для телефона


RC Modelracing